Aveho lugtfjerner

Beskrivelse

Aveho lugtfjerner skiller sig ud ved at fjerne uønskede lugte i stedet for at maskere dem. Dette sker uden på noget tidspunkt at tilsætte nogen form for dufte af fx blomster eller citrus.

Fordele ved brug af Aveho lugtfjerner:

  • 100% parfumefri
  • Fjerner uønsket lugt
  • Utallige anvendelsesmuligheder
Yderligere information

Maskere ikke lugte, fjern dem
Aveho lugtfjerner skiller sig ud ved at fjerne uønskede lugte i stedet for at maskere dem. Dette sker uden på noget tidspunkt at tilsætte nogen form for dufte af fx blomster eller citrus.

Hvor kan Aveho anvendes?
Aveho kan bruges i utal situationer. Landmænd har allerede haft stort gavn af den i f.eks. omklædningsrummet, køkkenet, bilen og baggangen. Vi anbefaler at du sprøjter Aveho på dine arbejdshandsker, for at undgå lugtende fingre.

Hvordan virker Aveho?
Aveho sprøjtes på eller nær det lugtende område, hvorefter den viser sin effekt indenfor få minutter. Nogle applikationer kan tage et par timer eller et par dage før lugten er fuldkommen fjernet. Hver situation er forskellig. Afhængig af hvor meget Aveho der anvendes, og i hvor lugtende et miljø, vil Aveho have kapacitet til at fortsætte med at fjerne ubehagelige lugte indenfor en væsentlig tidsramme.

Sådan bestiller du

Send mail til eriklund@animaltoys.dk eller ring til Erik på +45 4422 4888

Leveringsbetingelser

Hos Animal Toys, er der ikke mulighed for at få sendt varer på efterkrav.

Kontakt os venligest for leveringstid.

1 liter5 liter10 liter
Pris pr. stk.149,95 DKK599,95 DKK1.099,95 DKK